​Büşra Özkan
1993 İstanbul doğumlu. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Beykent Üniversitesi Radyo-Tv Bölümü mezunu. Yüksek Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sinema-Tv Bölümü’nde tamamladı. Hem akademik çalışmalarına devam ederken hem de yeni kısa film projeleri üzerine çalışmalarını sürdürüyor.
Filmografi:
Silüet – 2019 Yönetmen (Kısa Film)

Veysel’in Kanatları – 2019 Sanat Yönetmeni (Kısa Film)

The Other (Öteki) – 2018 Reji Asistanı (Kısa Film)

Benim Yolum – 2016 Yardımcı Yönetmen (Kısa Film)

1453 Fetih – 2016 Yönetmen Asistanı (Belgesel)

Anneli Kızlı – 2015 Prodüktör (Beykent Tv, 1 Sezon Tv programı)

HEMEN BAŞVURUNUZU YAPIN




Destek / Iletisim
KISA FİLM YÖNETMENLERİ DERNEĞİ
Antalya, İstanbul Ankara, İzmir